www.tejpor.hu - Buda Family Kft. - Logo
Navigáció
 
Ajánlatunk pékeknek,,
sütőüzemeknek!
Fagylalt, jégkrém
készítőknek.
Csokoládé, kakaós
bevonómassza készítőknek!.
Ostya, fagylalt tölcsér készítőknek!
 
 
tejsavófehérje - wpc35 tejsavófehérje-wpc80 tejsavófehérje-wpc80 tejsavófehérje-wpc80 WPI - wheyprotein tejsavófehérje isolatum tejsavófehérje termékek nagykereskedelmi áron

Magyar Tejgazdasági Kutató Intézet

Termékeink minőségét
a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft
és a WESSLING HUNGARY Kft igazolja.

Wessling Hungary Kft.

 

ELADÓ GÉPEK !

Bemutatkozunk

Bemutatkozik a Buda Family KFT.

Tejpor üzem, BudaFamilyKFT üzemA Buda Family Kft. jogelődjét, a Kvartett Gmk-t 1985.-ben alapítottuk.

1994.-ben családi vállalkozásként létrehoztuk a Buda Family Bt-t, és elkezdtük tejporkeverékeink gyártását, saját szabadalmi eljárás alapján. Különböző fehérje- és zsírtartalmú tejporféleségeket kezdtünk gyártani a sütő-, cukrász-, ostya-, fagylalt-, és édesipar részére, igényük szerint kifejlesztett összetételben. 1996.-ban a Kvartett Gmk. és a Buda Family Bt. egyesítésével megalakítottuk a Buda Family Kft- t. Cégünk üzleti filozófiája, hogy kiváló minőségű tejpor és tejpor keverékek gyártásával a hazai felhasználók mind szélesebb rétegével megismertessük és igényeik kielégítésével termékeink vásárlására megnyerjük őket. Célunk továbbá a belföldi kapcsolatokon túl, külföldi cégekkel való partnerviszony kialakítása. Ezért saját telephelyünkön több mint 1000m2-n európai színvonalú üzemcsarnokunkban folytatjuk a belföldi és export igényeket is kielégítő tevékenységünket. A gyártási napló alapján a felhasznált alapanyagok és késztermékek minősége, gyártási ideje, minőség megőrzési időtartama, a termék összetétele folyamatosan nyomon követhető.
Az egyre növekedő piaci verseny ellenére, az elmúlt években a cég forgalma egyenletes és a külföldi kapcsolatainknak köszönhetően folyamatosan növekvő. Az újabb piaci lehetőségek feltárásával igyekszünk tovább bővíteni azt a kört, ahová termékeink eljutnak.

A minőség garanciája, hogy az elmúlt több mint egy évtized alatt egyetlen minőségi reklamáció sem fordult elő.

Európai Uniós regisztrációs számunk: HU 421EK.

Magyar verzió - Hungarian version English version - Angol verzió